Netflix

Met deze Netflix codes vind jij verborgen series en films

Zoals er wel vaker vreemde dingen opduiken op het internet, is er deze week wel iets heel geheimzinnigs verschenen. Trek je spy-outfit maar aan en get ready en hou je notities bij de hand, want hier is een lijst met secret Netflix codes.

voorkeuren

Omdat jij op Netflix natuurlijk alleen dingen kijkt die je leuk vindt, zul je op de hoofdpagina alleen maar films en series zien die passen bij jouw voorkeuren. Wil je iets anders kijken, dan zul je de exacte titel moeten weten en zoeken voordat je hem te zien krijgt. Eigenlijk houdt Netflix dus series en films geheim voor je *gasp*!

How it works

Voordat we verklappen wat de codes precies doen en hoe je ze gebruikt, willen we je eerst uitleggen hoe het werkt. Alle films en series op Netflix zijn te verdelen in heel veel verschillende genres. Per genre is er een code, en als je die code gebruikt krijg je alle films en series te zien die behoren tot dat genre. Nice!

 

Wist je al dat Netflix en Nickelodeon gaan samenwerken?! 

Codes

Alle codes zijn te vinden op deze website. De site ziet er misschien een beetje shady uit, maar hij doet het prima! Je kunt door de website scrollen en kijken welk genre je leuk vindt. Ben je al ingelogd op Netflix in je browser? Dat hoef je alleen maar het linkje van het genre dat jij kiest aan te klikken. Lukt dat niet? Type dan het volgende het adresbalkje:

http://www.netflix.com/browse/genre/[code]

Op de plaats waar ‘code’ staat, plak je de code van jouw genre. Klik op enter en als het goed is, zie je nu alle films van dat genre op één pagina! Dat wordt weer lekker een avondje Netflix & chillen ;-).

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen