Arda

Met deze verleidster woont Arda van Temptation Island nu samen

Na de breuk tussen Arda en Elke (en daarna Arda en Eline) in Temptation Island leek het even stil te zijn. Maar Arda kondigt nu een nieuwe liefde aan. Nou ja, nieuw…

Relatie

Na zijn affaire met Eline (die nergens op uitliep) leek Arda even klaar te zijn met de liefde, maar niet voor lang. Zo vertelt hij trots dat hij een nieuwe liefde heeft. ‘Ik heb een nieuw persoon ontmoet. Niet echt nieuw-nieuw; het is iemand die ik al kende. Zij heeft me toch wel goed geholpen met alles te verwerken en alles op een rijtje te zetten.’ De dame in kwestie is niemand minder dan Amber. Ja, dé verleidster Amber die Arda continu opzij schoof als hij weer aandacht van Eline kreeg.

Hadden Zach en Simone na Tempation nog een relatie? Check het hier!

Samenwonen

De twee hebben niet alleen een relatie, maar wonen inmiddels ook al samen. En ook het onderwerp kinderen en trouwen is al meerdere malen besproken. ‘Ik zie dat ik bepaalde dingen die ik hiervoor miste, terug zie bij haar. En dat waren ook de dingen die me wat tegenhielden in mijn vorige relatie (…) alles wat ik heb met Amber, ligt meerdere lagen boven wat ik had met Elke’, voegt hij eraan toe.

Er komt weer een Temptation baby aan!

Wat vind jij van dit nieuwe koppel? Laat het ons weten via de poll op Instagram!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: @Arda.trkr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen