Songfestival

Met dit nummer doet Nederland mee aan het Songfestival!

Na de winst van Duncan vorig jaar, is het nu aan Nederland om dit jaar het Songfestival te organiseren. Het festival wordt in Rotterdam gehouden en zal van 12 tot 16 mei 2020 plaatsvinden. Natuurlijk doet Nederland zelf ook mee aan de wedstrijd, en het nummer dat wij inzenden is nu eindelijk bekend!

Jeangu Macrooy

De artiest die ons land dit jaar gaat vertegenwoordigen is Jeangu Macrooy. De Surinaamse zanger woont sinds 2014 in ons kikkerlandje en is bekend om zijn Engelse soul muziek. Hij mag dit jaar Duncan Laurence opvolgen en we hebben heel veel vertrouwen in ‘m!

Ook Shawn Mendes is bezig met nieuwe muziek! Lees hier meer over zijn nieuwe album!

Grow

Het nummer waarmee Jeangu het Songfestival gaat veroveren heet Grow. In het nummer zingt hij over ouder worden en de onzekerheden die daarbij komen kijken. Het nummer is iets anders dan anders, het bevat namelijk geen makkelijk meezing refrein. Ook is het nummer in Gospel gezongen, een stijl die je niet al te vaak hoort.

Hoewel de meningen verdeelt zijn over het nummer is één ding zeker: het is een origineel nummer. Wat denk jij? Gaat Grow ons laten winnen? Luister hieronder het nummer en oordeel zelf!

Wist jij ook al dat Nikkie van NikkieTutorials de online host wordt van het songfestival? Check hier wat ze ervan vindt!

LEES OOK:

Beeld: @Jeangu_Macrooy

Bron: SBS6

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen