Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Miley Cyrus is haar huis kwijtgeraakt in de bosbranden in Californië

Het kan je haast niet ontgaan zijn: eind vorige week ontstonden in Californië weer twee gigantische bosbranden, de Woolsey and Hill fires. Vanwege het droge klimaat, hoge temperaturen en de warme wind, komen bosbranden vaker voor in Californië. Maar met een (oplopend) dodental van 31 – en nog meer dan 200 vermisten, zijn de Woolsey and Hills fires de dodelijkste sinds 1991.

Zo’n 250.000 mensen hebben hun huis inmiddels moeten verlaten. En omdat de branden dwars door Malibu razen, zijn ook veel celebrities de dupe geworden. Waaronder Miley Cyrus, die gisteren bevestigde dat haar huis tot grond toe is afgebrand.

Een van de lucky ones

‘Verscheurd van verdriet door de bosbranden die mijn community raken. Ik ben een van de lucky ones. Mijn dieren en de liefde van mijn leven zijn veilig, en dat is alles wat er nu toe doet. Mijn huis is er niet meer, maar de herinneringen die ik met mijn vrienden en familie deel, zijn voor altijd’, schreef ze op Twitter.

Ze vervolgt: ‘Ik ben dankbaar voor alles wat ik nog wel heb. Al mijn liefde en dankbaarheid voor de brandweer en LA County sheriff’s department. En doneer. Geld, tijd, benodigdheden. I love you more than ever.

Acteur Gerard Butler en zanger Robin Thicke zijn hun huis ook verloren in de bosbranden. Gerard deelde onderstaande foto op Twitter. Robin liet via zijn publicist weten dat hij, zijn vriendin en zijn kinderen veilig zijn.

Leven op het spel

‘Ik ben omringd door vrienden en familie en dankbaar voor alle brandweerlieden. Terwijl wij richting veiligheid reden, zetten zij hun leven op het spel om ons huis proberen te redden’, zei hij. Lady Gaga wacht, net als duizenden andere bewoners van het bedreigde gebied, in spanning af of haar huis gespaard wordt.

‘Ik denk aan iedereen die getroffen is door de verschrikkelijke branden, en rouw mee met degenen die hun huis of dierbaren verloren. Net als velen van jullie zit ik mij hier af te vragen of mijn huis ook in vlammen op gaat. Het enige wat we kunnen doen is bidden. Met elkaar en voor elkaar. God bless you.’

Stay safe, everyone. <3

Lees ook:

Fotografie: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen