Miley Cyrus

Miley Cyrus doet onthulling over waarom ze auditie deed voor Hannah Montana

Afgelopen week schreven we al over de nieuwe live talkshow Bright Minded die Miley Cyrus wekelijks doet op haar Instagram account. Hierin spreekt ze verschillende gasten over allerlei onderwerpen. Afgelopen woensdag sprak ze ook met actrice Hilary Duff.

Tijdens de sessie met Hilary deed Miley een bijzondere onthulling over waarom ze eigenlijk auditie deed voor de serie Hannah Montana, waar ze uiteindelijk super beroemd mee werd.

Grote fan

In een aflevering van Bright Minded: Live With Miley, sprak Miley Cyrus met zangeres én Lizzy McGuire-actrice Hilary Duff. Wat veel mensen niet weten is dat Miley vroeger namelijk mega fan van Hilary was.

‘Toen ik elf was ging ik naar jouw concert op mijn UGG’s en geruite rokje, omdat jij dat ook altijd droeg’, vertelde Miley. Hilary was een groot voorbeeld voor Miley. Ze wilde nét zoals haar zijn. ‘Ik ben daarom meteen naar LA gevlogen om auditie te doen voor Disney en ik kreeg uiteindelijk de rol. De enige reden waarom ik die rol wilde, is zodat ik net zoals jou kon zijn. Ik denk niet dat ik het deed omdat ik graag actrice of zangeres wilde worden. Ik wilde jou gewoon heel graag na doen.’

Check hieronder de auditie video van Miley voor Hannah Montana

Lees ook: 8x De beste podcasts om te beluisteren

Inspiratie

Miley Cyrus benadrukt dat ze Hilary onwijs dankbaar is. ‘Bedankt dat je mij hebt geïnspireerd. Ik had hier nooit gezeten als jij mij niet had laten zien hoe het moest.’ So cute!

Check hieronder de hele aflevering met waarin Bebe Rexha, Reese Witherspoon, Dua Lipa én Hilary Duff voorbijkomen.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @mileycyrus

Bron: Glamour en RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen