miley cyrus

Miley Cyrus en Cody Simpson zijn officieel een couple!

Zangeres Miley Cyrus ligt al sinds dinsdag in het ziekenhuis. Gelukkig kwam haar nieuwe boyfriend langs om haar op te vrolijken…

Ziekenhuis

Waarom Miley in het ziekenhuis ligt, is nog niet helemaal duidelijk. Het lijkt erop dat ze een ontsteking aan haar keelamandelen heeft, aangezien ze vóór de opname al schreef dat ze hier last van had. Gelukkig kwam een heel speciaal iemand haar opzoeken in het ziekenhuis.

Datinglife

Miley werd na haar scheiding met Liam Hemsworth afgelopen augustus al snel zoenend gespot met Kaitlynn Carter – de verse ex-vrouw van Brody Jenner. Maar dit was het toch niet helemaal, want kort daarna was ze al aan het daten met singer-songwriter Cody Simpson.

miley cyrus

miley cyrus

Cody Simpson

Nadat Miley eenmaal had bevestigd dat zij en Cody aan het daten waren, werden de twee al snel samen regelmatig gezien in het openbaar en op social media. En nu heeft ze op haar Instagram Stories gezet dat haar BF (we repeat, haar B-O-Y-F-R-I-E-N-D), haar kwam opzoeken in het ziekenhuis! Vervolgens zien we ook hoe Cody aankomt met een bos rozen en een gitaar in zijn hand en vervolgens een liedje speelt en zingt dat hij speciaal voor Miley geschreven heeft… #smelt. Wij zijn in ieder geval blij for the happy couple!

Zou Liam haar nog stalken op Instagram…?

miley cyrus

miley cyrus

miley cyrus

miley cyrus

miley cyrus

 

Hopelijk wordt Miley snel beter, want op 12 oktober wordt ze alweer op het podium verwacht bij het door Ellen DeGeneres georganiseerde Gorillapalooza, een benefietgala voor het welzijn van gorilla’s.

 

Wat vind jij van het nieuwe couple?

 

LEES OOK:

 

Beeld: Instagram @mileycyrus

Bron: NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen