hannah montana

Miley Cyrus haalt met oud-collega Emily Osment herinneringen op over Hannah Montana

Dat we allemaal nog steeds fan zijn van Miley’s alter ego Hannah Montana is een feit. Maar dat Miley ooit nog over haar tijd op Disney Channel zou praten, hadden we niet  verwacht. Samen met oud-collega van de serie Emily Osment haalde ze in haar Instagram show wat herinneringen naar boven.

Bright Minded

Bright Minded is Miley’s eigen IGTV show waarin ze live met bekende mensen over van alles en nog wat praat. Zo is onder andere Ellen, Demi Lovato en Hailey Bieber te gast. Gisteren nam Miley een episode op met onder andere oud-collega Emily Osmet. Emily speelde in Hannah Montana haar beste vriendin Lilly.

Samen besloten de twee na tien jaar te praten over animal care tijdens de coronacrisis, maar óók over de show en werden we weer even teruggebracht naar de vriendschap tussen Hannah en Lilly.

Hannah Montana throwback

Zo liet Miley een aantal foto’s zien van hun eerste fotoshoot. ‘Ik herinner me dat de dagen veel langer waren dan iedereen had gezegd. Er waren iets van twaalf outfit changes, en we moesten superveel foto’s maken’, vertelde Emily.

Weten hoe de rest van de cast van Hannah Montana er nu uitziet?

Animal care

Ook spraken de twee over het adopteren van huisdieren, zeker nu we met een coronacrisis te maken hebben. ‘De beste manier om aandacht te vragen voor a man’s best friend is om een BFF duo erbij te halen dat altijd mensen aanmoedigde om het beste te doen en om te doen wat goed is’ zei Miley. Ze moedigden kijkers aan om dieren te adopteren of tijdelijk te verzorgen als ze dit emotioneel en financieel aan zouden kunnen.

Na hun leuke gesprek geeft Miley Emily een huge shoutout. ‘Ik wil je zo erg bedanken. De muziek die je maakt is bada*s. Bedankt voor wat je doet met dieren en bedankt dat je met het idee kwam dat we animal care moeten bespreken op dit moment, you are the best.’ Nawh, nu nog hopen dat de twee ook snel in het echt een reünie gaan houden!

Check hieronder de hele aflevering waarin Emily te zien is.

Andere gasten

Vanavond om half 8 is er weer een nieuwe aflevering op Miley’s Instagram kanaal. Ditmaal met Bebe Rexha, Reese Witherspoon, Hilary Duff én Dua Lipa! Wij weten wat we doen vanavond…

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Beeld: Hannah Montana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Pretty! This has been an extremely wonderful post.Thank you for supplying this info.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen