miley cyrus

Miley Cyrus ongewild gekust door fan

Aangeraakt worden wanneer je het niet wil, is niet oké. Toch greep een fan zijn kans toen zangeres/actrice Miley Cyrus en haar hubby naar de auto liepen.

Incident

Het incident is gefilmd in Spanje door één van de mensen die Miley Cyrus en Liam Hemsworth opwachtte terwijl het koppel hun auto in wilden stappen. Deze alledaagse actie wordt Miley en Liam even wat moeilijker gemaakt door de massa fans die voor hun auto staat.

Terwijl Miley en Liam zich door de massa wringen -met behulp van grote bodyguards- grijpt een man Miley hardhandig vast en zoent haar. Gelukkig komt meteen een van de beveiligers in actie en trekt de onbeleefde fan weg. Ondertussen heeft ook Liam door wat er aan de hand is en trekt zijn vrouw dicht tegen zich aan om haar te beschermen tegen andere belagers.

Niet oké

Het filmpje is pijnlijk om te zien, vooral omdat Miley zich probeert los te rukken van de aanhalige fan. Wij zouden natuurlijk ook heel blij zijn om Miley en Liam in real life te kunnen bewonderen, maar een random stranger -en zelfs een celeb- zomaar pakken en zoenen (zonder dat hij/zij het wil) kan natuurlijk niet door de beugel.

Miley of Liam hebben nog niet gereageerd op het incident. De zangeres/actrice is druk met het promoten van haar nieuwe single en hopelijk is ze daar zo druk mee bezig, dat ze dit vervelende incident gauw vergeet.

https://twitter.com/PopSirens/status/1135329508087730177

LEES OOK:

Beeld: Instagram @mileycyrus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen