miley cyrus

Miley Cyrus ontvangt een Internet-Oscar voor haar Instagram-liveshow Bright Minded

De Instagram-liveshow Bright Minded van Miley Cyrus is een enorme hit en daarom heeft de zangeres gisteren een Webby (Internet-Oscar) gekregen. 

Webby voor Bright Minded

De Webby Awards (de ‘Oscars van het internet’) worden normaal uitgereikt tijdens een grote ceremonie, maar vanwege het coronavirus gebeurde dat nu vanuit huis.

De Instagram-live show van Miley Cyrus is vijf dagen in de week te zien op haar Instagram pagina en hierin gaat ze live met celebs om te kletsen over alles en nogwat. Zo haalde ze Hannah Montana memories op met oud-collega Emily Osment, sprak ze met Selena Gomez over haar bipolaire stoornis, deed ze een openbaring aan Hilary Duff en nog veel meer.

De reden waarom Bright Minded een Special Achievement Award kreeg? Volgens de jury is het een ‘positief digitaal forum om mensen te verbinden en te verheffen tijdens de uitbraak van het coronavirus.’ Miley zou mensen met haar show ‘helpen het licht te zien op de donkerste dagen.’

Noah Cyrus vertelt hoe het was om op te groeien in de schaduw van haar zus Miley

Meerdere prijzen

Miley Cyrus is niet de enige die in de prijzen viel. Zo heeft acteur Tom Hanks, die op zijn YouTube kanaal positieve en leuke tweets onder de hashtag #NiceTweets voorleest, ook een prijs gekregen. Ook actrice Kristen Bell heeft een award ontvangen. Zij presenteert namelijk een programma over het coronavirus op Nickelodeon. Kinderen kunnen hierin vragen stellen en hun zorgen bespreken.

LEES OOK:

Beeld: ANP – Jordan Strauss

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen