miley cyrus

Miley’s nieuwste song gaat over haar break-up met Liam

Het is alweer twee weken geleden dat we het shocking bericht kregen dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth een punt achter hun relatie hebben gezet. Het happy couple was nog geen jaar getrouwd, en hadden al zo’n 10 jaar een knipperlicht relatie. Liam reageerde vorige week op zijn split met Miley, en nu lijkt ook Miley Cyrus op haar manier een boekje open gedaan te hebben over de break-up met haar nieuwste single Slide Away.

You don’t understand

Toen een reporter hem vroeg hoe het met Liam ging na de break-up, reageerde hij very sad: “You don’t understand what it’s like. I don’t want to talk about it, mate.” En dat terwijl Miley wel heel cosy (lees: zoenend) gespot werd in Italië met Kaitlynn Carter – de verse ex-vrouw van Brody Jenner.

Miley’s response

Hoe wel Miley niet letterlijk heeft gezegd dat Slide Away is geïnspireerd door Liam, maar de tekst en timing van het nummer dit wel vermoeden. Miley bracht haar single namelijk afgelopen vrijdag uit, en de tekst lijkt haar relatie met Liam te omschrijven.

Nu Liam en Miley both opened up about the split, postte Miley op Instagram ook een foto van zichzelf in een opnamestudio tijdens haar vakantie.

‘Once upon a time, it was made for us
Woke up one day, it had turned to dust
Baby, we were found, but now we’re lost
So it’s time to let it go’

Denk jij dat Slide Away over de break-up met Liam gaat? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @Liamhemsworth

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen