millie bobby brown

Millie Bobby Brown produceert nieuwe film voor Netflix

De 15-jarige Millie Bobby Brown, die we allemaal al kennen van de populaire Netflix serie Stranger Things, neemt nu de touwtjes in handen en gaat samen met haar oudere zus Paige Brown en vader Robert Brown zélf een Netflix film produceren. Zo cool!

A Time Lost

De nieuwe film gaat A Time Lost heten, en zal gaan over een ruzie die al jaren gaande is tussen twee families die op Long Island (New York) wonen. Wanneer een van de dochters van de families te horen krijgt dat ze kanker heeft, komt de ruzie tot een hoogtepunt. De film is gebaseerd op het verhaal dat Millie en Paige samen hebben geschreven.

De zusjes zeiden over de nieuwe film: ‘We zijn Netflix heel dankbaar voor het vertrouwen in ons en dit prachtige verhaal, waar we jaren aan hebben gewerkt. Het gaat over vriendschap, familie en het overwinnen van obstakels als je wordt tegengewerkt.’ 

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown kennen we natuurlijk als Eleven uit de Netflix serie Stranger Things. Ook verscheen ze in de film Godzilla: King of Monsters en speelt ze nu in Godzilla vs. Kong. A Time Lost is bovendien niet Millie’s eerste klus als producent. Eerder werkte ze al als producent aan de nieuwe film Enola Holmes, waarvan de opnames nu bezig zijn en Millie ook zelf de hoofdrol heeft. Het is nog niet duidelijk of Millie in A Time Lost ook zelf nog een rolletje zal gaan spelen.

We zijn erg benieuwd wanneer A Time Lost op Netflix zal verschijnen! Ben je in de tussentijd nog op zoek naar een andere leuke nieuwe film of serie? Check dan CG!’s filmtips en serietips!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @milliebobbybrown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen