Dacht je dat Millie Bobby Brown haar maximum level of coolness bereikt had? Think again. Tijdens een Maroon 5 concert in Nashville afgelopen zondag dook ze het podium op om te rappen en we 👏 are 👏 obsessed.

In Twitter en Insta video’s is te zien hoe de Stranger Things-actrice rennend en springend Cardi B’s lyrics uit Girls Like You eruit gooit. You know, als de ~ flawless ~ queen die ze is. Millie postte zelf ook wat filmpjes, en vertelde dat ze een geweldige avond had gehad.

Mils: ‘Het was een amazing night met zulke geweldige mensen, zulke goede vrienden die eigenlijk gewoon familie zijn. Het was een eer om op het podium te mogen staan met zulke getalenteerde human beings. Ik was totaal niet zenuwachtig, ik was juist heel erg op m’n gemak. Het was zo insane. Echt geweldig.’

Ze sluit haar clipje af met de belofte dat ze goed gaat slapen, ter voorbereiding op een lange dag wiskunde op school. Sure. Wij wisselen rappen met Maroon 5 en wiskundelessen ook altijd met elkaar af. Is normaal toch.

Shocked Millie Bobby Brown GIF by Converse - Find & Share on GIPHY

Check Millie’s performance met Maroon 5 hier:

https://www.instagram.com/p/BoGC2TIHwRy/?taken-by=milliebobbybrown

Lees ook: Zijn Camila Mendes en Charles Melton een stelletje?

Fotografie: Instagram