m&m

M&M heeft een nieuwe smaak uitgebracht!

Geduld wordt beloond zeggen ze, en dat blijkt maar weer! Zes jaar(!) geleden bedacht en zes maanden geleden aangekondigd… Maar vanaf vandaag is de M&M Hazelnut Spread a.k.a Nutella smaak verkrijgbaar!

M&M’s met Nutella-vulling

Hoewel er in Europa beter gereageerd wordt op chocolade met (hazel)nootjes, komt de smaak als eerste in de US uit. M&M vond dat hier verandering in moest komen en dacht de kieskeurigheid van de Amerikanen wel aan te kunnen. Naar verwachting wordt dit (amazing) smaakje binnen de kortste keren geaccepteerd in Amerika.

De smaak van M&M’s is officieel niet in samenwerking gegaan met Nutella, maar volgens de testers van Travel + Leisure is de hazelnoot-spread smaak, niet te onderscheiden van de original. De gekleurde balletjes zijn iets groter dan de standaard uitvoering en zijn te vergelijken met de pinda versie.

Blijvende smaak

Er zijn al heel wat bijzondere M&M smaken voorbij gekomen, zoals de Halloween Cookies, English Toffee en Mexican Jalapeño Peanut. Toch zal de Hazelnut Spread net zoals de caramel crunshy, chrispy en de pinda smaak, in het standaard assortiment blijven. YAAY!

Wij weten nog wel meer smaken die we zouden willen hebben; Cookiedough, Brownie of misschien wel Meringue! De laatste smaak is trouwens ook verkrijgbaar als McFlurry!

Amerika

Helaas moet je dus wél eerst een paar uur vliegen voordat je deze nieuwe smaak kunt aanschaffen… Mocht je zelf niet naar Amerika gaan deze zomer, kijk dan je vriend(in)/familielid/lover even lief aan om een dozijn voor je in te slaan!

De verschillende M&M smaken zijn trouwens niet het enige wat je Amerika kunt kopen. In deze video testte CG! een paar rare Amerikaanse snoepjes!

Welke M&M smaak zou jij graag willen hebben?

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen