geest

Moeder schrikt zich rot van ‘geest’ naast slapende baby

In Amerika kreeg een vrouw afgelopen vrijdag de schrik van haar leven toen ze op de babymonitor een ‘geest’ naast haar slapende kindje zag. Of was het toch iets anders..?

Geest

Maritza Elizabeth postte het incident op Facebook, waarna het als een razende viral ging. Ze schrok zich rot toen ze een soort ‘babygeest’ in de box naast haar slapende zoontje zag op de babymonitor. Ze was vervolgens zo geschrokken dat ze de hele nacht geen oog meer dicht heeft gedaan. ‘Ik ben zelfs de kamer binnengeslopen met een zaklamp, terwijl mijn zoon lang te slapen.’ vertelt ze in haar bericht op Facebook.

Meer enge verhalen? Check hier de engste horrorfilms!

Oeps

Pas de volgende ochtend ontdekte ze het mysterie achter de ‘geest’. De ‘babygeest’ bleek namelijk simpelweg een foto te zijn op het matras. ‘Het bleek dat mijn man vergeten was een molton om het matras te doen toen hij het verschoonde.’ Hierdoor scheen de reclamefoto van de baby door en leek het op de babymonitor op een soort ‘geest’. ‘Ik kon hem wel vermoorden.’ schrijft ze lachend.

Lees ook: Halloween outfit inspiratie

So last night I was positive there was a ghost baby in the bed with my son. I was so freaked out, I barely slept. I even…

Geplaatst door Maritza Elizabeth op Vrijdag 18 oktober 2019

 

LEES OOK:

 

Beeld: Facebook

Bron: AD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen