Vandaag is het weer zover! What we’ve all been waiting for… de MTV EMA! Vandaag om 21.00u spot je de hotste celebrities, zie je de tofste optredens en bewonder je de coolste outfits LIVE.

Naast optredens van onder andere Eminem, Liam Payne, Clean Bandit, The Killers, Demi Lovato, Kesha zullen Natalie Dormer, James Bay en Madison Beer aanwezig zijn om awards uit te reiken. De winnaars van de awards worden bekend gemaakt tijdens de show, en zijn gebaseerd op hoeveel stemmen ze hebben weten te krijgen via de website van MTV EMA (fingers crossed dat jouw faves winnen!).

Afgelopen maandag won Lil’ Kleine al de Best Dutch Act 2017 tijdens de MTV EMA Pre-Party in Amsterdam. Hij won het van Roxeanne Hazes, Lucas & Steve, Boef en Chef’ Special. Nu maakt hij dus aanstaande zondag kans op de Best Worldwide Act award in Londen!

De host van de show is Rita Ora, en ook zij zal het podium onveilig maken. Excited? Wij ook! Tune vanavond om 21.00 LIVE in op MTV, of volg het via de social media kanalen van MTV. Gebruik de hashtag #MTVEMA en laat horen wat je ervan vindt!

Lees ook: New Music Friday