Voor onze inner fangirl!

Allereerst moet je weten dat het niet de bedoeling was dat het zo zou lopen. We wilden alleen bij hen in de buurt komen. Daarom boekten we een kamer in het hotel waar ze zaten. We waren niet van plan een van hen te ontvoeren. Zeker niet de stomste van het stel.

Maar we hadden hem in handen – en zijn kamersleutel, zijn telefoon en zijn geheimen. Wat daarop volgde was niet gepland. Ik zweer het. 

Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

Het boek Kill The Boy Band van Goldy Moldavsky is nu ook in Nederland uitgekomen! Het bijzondere verhaal gaat over vier fangirls die wel heel ver gaan om hun fave bandleden te ontmoeten. En zo belanden ze van de ene bizarre situatie in de andere. 

Het is een laugh out loud boek, met af en toe wat zwarte humor en een must read voor iedereen die zich stiekem wel eens een fangirl heeft gevoeld. 

Kill The Boy Band is verkrijgbaar bij Young & Awesome voor €14,99. En je krijgt bij aankoop gratis het e-book erbij, YAS!