Als je nog niets gezien hebt van The Masked Singer, is het hoogtijd om deze Amerikaanse talentenshow even op te zoeken op YouTube.

In het programma, dat gepresenteerd wordt door Nick Cannon, treden 12 celebs gemaskerd op. De jury bestaande uit Robin Thicke, Nicole Scherzinger, Jenny McCarthy en Ken Jeong (die van The Hangover weet je wel), moet raden wie er onder de maskers verschuilt zitten. Ze krijgen hints en mogen één vraag stellen. Gisteren was de uitzending van de tweede aflevering en fans denken dat Kendall Jenner achter het Alien masker zit. We moeten toegeven, it makes sense! 

In de introductie video zegt de Alien: ‘I’m excited to be here, because in my family, anonymity is a completely alien concept. Growing up in the public’s eye, my life was never really my own. I let others define me, but no one will ever control me again.’ Wat pretty much natuurlijk aansluit op de gehele Kardashian/Jenner clan.

 

Niet overtuigd?

Hoe verklaar je het alien icoontje in haar Instagram highlights dan? Als toeval? We don’t thinks so!

https://twitter.com/katdompat/status/1083233981003268096

 

Wat denk jij?

Want ook haar loopje en lichaam doen belletjes rinkelen.

We moeten nog even wachten tot we erachter komen of ze het ook echt is. Iedere week valt er namelijk iemand af die ontmaskert wordt en de Alien is door. Wij hebben nog maar één ding te zeggen, wanneer komt dit programma naar Nederland!? Is het niet om onze BNN’ers te onthullen, dan wel om de kostuums te bewonderen, want damn wat zijn ze mooi. Van een alien tot een konijn, een poedel, unicorn, pauw en nog veel meer. Check them out!

Als je de zender FOX hebt, kijk dan iedere woensdag The Masked Singer! Volgende week aflevering drie, spannenddd.

 

LEES OOK:

 

Fotografie: The Masked Singer