Instagram

Na deze week kun je niet meer anderen stalken op Instagram

Instagram is de laatste tijd bezig met het toevoegen van veel nieuwe functies, maar ook met het verwijderen van een paar. Of we daar blij mee moeten zijn? Deze week wordt bijvoorbeeld het volgen-tabblad verwijderd, waarmee het stalken van de Insta-activitieiten van je ex of crush verleden tijd is.

 

Tabblad

Het kan zijn dat je deze functie nooit gebruikt hebt of überhaupt niet van zijn bestaan af wist. Het is namelijk niet iets wat je elke dag gebruikt (tenzij je je ex of crush wilt stalken natuurlijk). Je vindt het ‘volgen-tabblad’ gewoon bij je normale activiteiten (waar je kan zien wie jouw foto liked en wie comment). Als je dan naar rechts swiped of bovenaan op ‘volgen’ klikt, kun je vervolgens ook de activiteiten zien van alle mensen die je volgt. Zo kun je bijvoorbeeld zien wij zij zijn gaan volgen, welke foto’s ze hebben geliked, waarop ze hebben gereageerd en ook nog hoe lang dat geleden was.

 

Weg ermee

Naast de nieuwe anti-pest functie die is toegevoegd, gaat Instagram dus nu het volgen-tabblad verwijderen. Eén van de redenen dat Instagram dit gaat verwijderen is omdat niet iedereen wist dat deze functie überhaupt bestond. Mensen hadden niet door dat anderen konden zien wat zij likete en wie zij gingen volgen. En de functie zelf werd simpleweg te weinig gebruikt.

Zelf weten wij ook niet waarvoor je het eigenlijk zou moeten gebruiken to be honest (behalve voor het stalken van je BF, ex of crush dan).

Wat vind jij ervan dat Instagram deze functie verwijderd? En gebruikte jij zelf de functie vaak? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

 

LEES OOK:

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen