Terras

Deze week opent Nederlands grootste corona-proof terras

Deze maand opent de HEM-tuin, Nederlands grootste culturele playground in de vorm van een terrastival! Gewoon op fietsafstand van Amsterdam.

HEMtuin

De HEMtuin is een initiatief om de culturele- en entertainment industrie tijdens de coronacrisis draaiende te houden. Het Hembrugterrein bestaat uit 48 hectare (!) aan loodsen, tuinen en zalen vol activiteiten. Zo worden er dinner shows gegeven door onder andere Boom Chicago, Wicked Jazz Sounds en Mystic GardenOok kun je er theatervoorstellingen en lichtshows zien. Daarnaast is er een ontzettend groot terras waar je kunt genieten van een hapje en drankje (én je dus kunt houden aan de 1,5 meter maatregel).

Maar dit is niet alles, het terrein heeft namelijk ook een ‘Instagrammable Festival Museum’ waar je het gevoel krijgt dat je weer even op een feest bent.

Groepsapp aanmaken om een dagje HEMtuin te plannen? Dit zijn de leukste groepsnamen! 

Locatie & Tickets

Vanaf Amsterdam Centraal Station vertrekt er een aantal keer per dag een speciale (ruime) boot voor alle HEMtuin bezoekers. Dit tripje duurt zo’n 30 minuten, en je wordt aan boord verwelkomt met een drankje.

Vanwege de coronamaatregelen kun je alle tickets voor de verschillende activiteiten vooraf online bestellen. Je kunt dan ook voor ieder onderdeel een bepaald tijdslot kiezen. Mochten er nog plekken over zijn, kunnen die bij HEMtuin zelf nog gekocht worden.

HEMtuin is vanaf 26 juni de hele zomer geopend op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12:00 en 23:00 uur. Het terrastival is open voor alle leeftijden. Tijden en tickets vind je op deze website.

Van plan om de leukste selfies te maken? Check dan deze té leuke captions!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen