Netflix

Netflix en Nickelodeon gaan samenwerken!

Met de lancering van Disney+ heeft Netflix er aardig wat concurrentie bijgekregen. Door al die nieuwe streamingdiensten verdwijnt er steeds meer van Netflix en daarom zijn ze druk bezig met het maken van nieuwe deals. Één van de nieuwe deals die ze gemaakt samen is met Nickelodeon Animation Studio. Ze willen namelijk samen oude films en series weer nieuw leven inblazen, maar ze gaan ook nieuwe ideeën ontwikkelen.

Netflix en Nickelodeon

Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar een tijdje geleden hebben Netflix en Nickelodeon al samen twee animatiefilms gemaakt: Invader Zin en Rocko’s Modern Life. De samenwerking was zo goed bevallen, dat ze een speciale deal hebben gesloten. Ze willen samen de komende jaren heel graag meer films, specials en series gaan maken. Ze gaan nu eerst aan de slag met de specials The Loud House en Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

Originele content

De baas van Nickelodeon, Ramsey Naito, heeft aangegeven dat ze originele content wil gaan ontwikkelen, speciaal voor Netflix. Volgens haar zijn ze bij Nickelodeon altijd op zoek naar de leukste en nieuwste ideeën zodat kinderen en gezinnen over de hele wereld vermaakt worden. Er is nog niets bekend over de hoeveelheid series en films die ze samen gaan maken en hoelang de samenwerking zal duren. Er is wel zo’n tweehonderd miljoen dollar (omgerekend ruim 180 miljoen euro!) bij de samenwerking betrokken. WOW!

Check hier waarom je je Netflix-account niet met anderen moet delen

LEES OOK:

Beeld: Freepik
Bron: Bright.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen