kerst

Netflix komt met eerste kerstserie: Merry Happy Whatever

Voor wie even helemaal de tel kwijt is: het zijn nog maar 40 dagen tot kerst! Maak je daarom niet druk, want je hebt nog genoeg tijd om je kerstinkopen te doen en daarom kun je best even wat tijd vrijmaken voor al die romantische kerstfilms en series.  Kerstserie?! Yep, we kunnen weer wat aan ons lijstje toevoegen, want Netflix komt met een kerstserie!

Merry Happy Whatever

Netflix heeft al een aardige lijstje aan kerstfilms, maar ze komen nu voor het eerst met een kerstserie: Merry Happy Whatever. In deze serie volgen we het leven van een atypical gezin. Een van de dochters neemt tijdens de feestdagen voor het eerst haar vriendje mee naar huis. Haar vriend staat nog een hele taak te wachten: hij moet zich gaan bewijzen om zijn vriendin ten huwelijk te kunnen vragen. En met een koppige vader wordt dit nog een hele uitdaging voor hem…

Sommige zeggen dat de serie veel weg heeft van de film Meet The Parents. En als we daar van uitgaan wordt de kerstserie flauw en humoristisch met herkenbare kerstsferen.

Release datum

Het eerste seizoen van Merry Happy Whatever gaat 28 november in première en is dan ook meteen te zien op streamingdienst. Het eerste seizoen zal bestaan uit acht afleveringen.

Trailer

Over 13 dagen komt de serie op Netflix en wij hebben hier alvast de trailer voor je!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @merryhappywhatevernetflix

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen