el camino

Netflix komt met nieuwe teaser van de Breaking Bad-film El Camino

Over tweeënhalve week is het eindelijk zover: El Camino: A Breaking Bad Movie verschijnt op Netflix! De film is een vervolg op de populaire serie Breaking Bad, die alweer zes jaar geleden stopte. En nu is er eindelijk een gloednieuwe teaser gedropt die ons iets meer duidelijkheid geeft over de inhoud.

Breaking Bad

De originele serie Breaking Bad gaat over de simpele scheikundeleraar Walter White, die zich steeds meer in de nesten werkt nadat hij erachter komt hoe hij zelf de drug crystal meth kan maken en verkopen. Met de hulp van Jesse Pinkman groeit hij langzaam uit tot een grote drugsbaron en dit brengt natuurlijk veel problemen met zich mee.

El Camino: A Breaking Bad Movie

In de nieuwe teaser zien we Jesse Pinkman in een auto in de woestijn, terwijl hij op de radio iets hoort over de afslachting die eerder heeft plaatsgevonden. Hiermee wordt gelijk bevestigd dat Aaron Paul in de film te zien is! Het lijkt hiermee alsof El Camino begint waar Breaking Bad is geëindigd.

Eerder was al bekend dat de film vooral zal gaan draaien om Jesse, de rechterhand van Walter White, nadat Walter – spoiler alert – het loodje legt in het laatste seizoen. …Of zal hij toch nog leven?

El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf 11 oktober te zien op Netflix. Ga jij kijken?

 

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Bron: AD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen