Weekly New Music Update: luister het nieuwe album van JB en de nieuwe Bond-track van Billie Eilish!

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update

Het gloednieuwe album ‘Changes’ van Justin Bieber!

Dat het vandaag Valentijnsdag is weet iedereen, maar er is iets wat deze dag nog véél beter maakt! In januari maakte Biebs al bekend dat hij op 14 februari een nieuw album zou uitbrengen. En die dag is dan nu ein-de-lijk aangebroken. Na zijn laatste album Purpose in 2015 komt hij nu met een zeventien-delig album genaamd Changes. In het album staat onder andere de hit Yummy en veel collabs met andere grote artiesten, zoals Travis Scott, Kehlani, Post Malone en Lil Dicky.

Het album is uit zijn liefde voor zijn vrouw Hailey gemaakt (ahw❤) en wij zijn al helemaal fan!

Billie Eilish – No Time To Die

De achttien-jarige Billie heeft de themesong voor de nieuwe James Bond filmNo Time To Die’ uitgebracht! Ze is hiermee de jongste artiest ooit die dit mag doen en ze deelde dan ook wat voor enorme eer dit voor haar is.

Sam Smith – To Die For

Sam Smith komt op 1 mei met zijn nieuwe album uit en dit liedje is er al een voorproefje van! In het nieuwe album zullen we zowel nieuwe nummers als oude bekenden tegenkomen. Nice!

Camilla Cabello – My Oh My

Dit nummer staat al een tijdje in onze afspeellijst maar er is nu ook eindelijk een clip bij! En Camilla zou Camilla niet zijn als ze er niet een supercoole vintage-style clip van zou maken.

Check hier hoe je de perfect Spotify playlist maakt!

Alec Benjamin – Oh My God

De zanger van ‘Let Me Down Slowly’ komt nu met een brand-new song uit!

Hier vindt je de CG! playlist met al onze favorieten!

Melanie Martinez en Tierra Whack – Copycat

Melanie is weer helemaal terug! Naast haar uitgebrachte album K-12 brengt ze nu ook volop singles uit. Waaronder deze nieuwe met Amerikaanse rap chick Tierra.

HRVY – Me Because Of You

Een heerlijk romantisch liedje voor op Valentijnsdag!

Check hier nog meer romantische liedjes voor op V-Day

MEROL – Binnendingen

MEROL is back met een nieuwe single en het is dit keer een ietwat romantische. Iets anders dan we van haar gewend zijn maar we love!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @billieeilish en @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen