New Music Friday

Weekly New Music Update: nieuwe muziek van Conan Gray, Charli XCX en Lucas Hamming

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Conan Gray – Overdrive

Het is alweer a while ago dat Conan Gray een nieuw nummer uitbracht. Het is zelfs bijna een jaar geleden dat hij zijn album Kid Krow uitbracht, met de TikTok-hits Heather en Maniac. Zijn new single Overdrive is super catchy en zou ook zomaar viral kunnen gaan!

ELIO ft. Charli XCX – CHARGER

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: de batterij van je telefoon is bijna op en je bent je oplader vergeten. Oops! ELIO schreef hier een fun liedje over en werkte samen met the one and only Charli XCX. Check hieronder de clip van CHARGER!

Lucas Hamming – Move Like This

Heb je zin om even helemaal uit je dak te gaan? Dan moet je naar de nieuwe track van Lucas Hamming luisteren. Het is impossible om niet te dansen als je Move Like This op zet!

En als je even geen inspiratie hebt, bekijk dan zijn clip hieronder, want die zit vol amazing dansmoves! De video werd opgenomen in het prachtige monumentale pand ’t Zonnehuis in Amsterdam-Noord. De single Move Like This is in Lucas z’n eigen woorden ‘gewoon écht poppy. Meer dan ooit tevoren. Luister maar.

Ariana Grande – Positions (Deluxe)

Eind 2020 kwam Ariana Grande uit het niets met het complete album Positions. Hierna dropte ze een remix van 34+35 met Doja Cat en Megan Thee Stallion. Nu komt de zangeres met een deluxe versie van Positions, waar je deze remix en zelfs nieuwe tracks op kan horen, zoals het liedje test drive!

24kGoldn – 3, 2, 1

24kGoldn ken je vast wel van zijn viral song Mood op TikTok. Er zijn maar liefst 3 miljoen TikTok-video’s met zijn nummer, wow! Zou 3, 2, 1 ook zo’n grote hit worden?

Check ook: Herken jij alle nummers op deze ultieme TikTok-playlist?

Livv – Hou Nog Even Vol

Je kent Livv misschien wel van haar eigen versie van Yes-R’s Uit elkaar. De singer-songwriter schrijft ook haar eigen liedjes, zoals haar nieuwe single Hou Nog Even Vol. Als je het even zwaar hebt, kan dit nummer je écht helpen.

Check ook de Weekly New Music Update van vorige week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen