New Music Friday Taylor, Dua En Ariana

New Music Friday: nieuwe nummers van Ariana Grande, Taylor Swift en Dua Lipa

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Ariana Grande – 34+35 Remix (feat. Doja Cat and Megan Thee Stallion)

Jij was natuurlijk – net als wij – helemaal fan van de originele versie van 34+35, die 2 maanden geleden uitkwam. Sinds vandaag is er ook een videoclip van de remix van de versie van Ari en queens Doja Cat en Megan Thee Stallion.

Taylor Swift – Love Story

OMG! Taylor heeft Love Story opnieuw ingezongen en de lyric-video is vandaag uitgekomen! BRB even een traantje van geluk wegvegen… Love Story kwam 11 jaar geleden uit en veroverde toen als ons hart, feeling old yet? In de nieuwe versie heeft Taylor een meer volwassen en ontwikkelde stem en het is – obvs -prachtig om naar te luisteren. Dit is echt het beste vervroegde valentijnscadeau EVER!

Lees ook: Taylor Swift maakt huge announcement mét een geheime boodschap

Dua Lipa – We’re Good

Ook Dua Lipa geeft ons een geweldig nieuw nummer vandaag. We’re Good is heerlijk om naar te luisteren, maar vooral de videoclip is heel bijzonder.

Pink – Cover me in Sunshine

P!NK heeft een fijne slow song uitgbracht die ze samen zingt met haar negenjarige dochter Willow.

SIA – 1+1

Yes! Weer een nieuw nummer van Sia! Het nummer 1+1 is super catchy, als je eenmaal begint met luisteren blijft het in je hoofd zitten.

Rolf Sanchez – Ven Ven

Rof Sanchez is een Dominicaanse -Nederlandse zanger en ook Ven Ven is deels Spaans, deels Nederlands. Is het al zomer?!

Rita Ora – Big (feat. Gunna and David Guetta)

Rita Ora is back en dit keer samen met Gunna en David Guetta. Hun sinigle Big is een echte party song.

Douwe Bob – Was It Just Me

Douwe Bob maakt ons deze week blij met zijn nieuwe nummer Was It Just Me. Zijn song gaat over een break-up. Hij wil met Was It Just Me troost bieden aan de mensen die alleen zijn tijdens V-day of deze dag willen vermijden.

Nienke Plas – Lucky Number 7

Nienke Plas kennen we natuurlijk allemaal van haar hilarische YouTube-kanaal, maar we weten inmiddels ook dat ze een zangtalent is. Nienke heeft nu haar album Lucky Number 7 uitgebracht dat gaat over al haar exen. Er zijn 6 nummers, die elk gaan over een andere man met als zevende laatste song: Lucky Number 7, dat over haar man Resley gaat. Het album is vanaf vandaag te luisteren!

RUEL – too many feelings

Sinds wij hottie Ruel hebben gesproken, zien we hem steeds populairder worden! We like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen