lil kleine

New Weekly Music Update

Happy Friday! Our second favorite F-word. Na food, duh. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de weekly new music update!

Enne, wist je dat onze Spotify playlist nog veel uitgebreider is! Volg onze playlist hier.

Weekly new music update

Justin Bieber ft. Ed Sheeran – I don’t Care 

We beginnen de lijst met het nieuwe nummer van JB en Ed Sheeran! Wij zullen je niet lastig vallen met een heel verhaal. JUST LISTEN!

Diplo – So Long ft. Cam

Dit nummer is twee weken geleden al uitgebracht, maar er is een supertoffe videoclip aan toegevoegd! Correct us if we are wrong, maar de clip lijkt toch echt te zijn opgenomen op Coachella!

Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle – Hoe het danst

Ben je aan het recoveren van een gebroken hart? Op pagina 93 van het Love issue vind je een hele lijst aan break up songs. Heb je het issue nog niet gelezen? Luister in de tussentijd dan dit liedje…

Lil Kleine – Dichterbij je

Lil Kleine heeft weer nieuw nummer uitgebracht én bekendgemaakt dat hij in september een nieuw album uitbrengt. In de clip zien we zijn zwangere vriendin Jaimie. Zou het aankomende album over zijn – de nu nog ongeboren – zoon gaan?

James TW – Incredible

Hadden we allemaal maar iemand die zo’n lief liedje voor ons zingt… *zwijmel*

Lewis Capaldi – Hold Me While You Wait

Lewis brak door met zijn track Someone You Loved en is sindsdien niet meer opgehouden met het uitbrengen van goede muziek. Hold Me While You Wait is zijn laatst uitgebrachte pareltje. Daarnaast is Lewis 25 oktober te zien in Tivoli Vredenburg Utrecht.

The Veronicas – Think of Me

Ook het nummer Think of Me van The Veronicas heeft een videoclip gekregen. Dit is trouwens ook een goed nummer in de rubriek break up songs.

P!NK – Happy

Één van de pareltjes op P!NK haar nieuwe album Hurts 2B Human. We can’t get enough!

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen