Niall Horan

Niall Horan heeft een beetje… Pech met zijn debuutalbum

Sinds One Direction bekendmaakte aan soloprojecten te gaan werken, telden we de dagen af tot de release van Niall Horan’s soloalbum. (Is er überhaupt iemand die ooit genoeg kan krijgen van zijn stem. of gezicht. Of blonde manen. Of overall being?)

Morgen is het dan eindelijk zover: dan ligt zijn plaat Flicker ein-de-lijk in de winkels. En de hele wereld mag het weten! Daarom besloot team Horan de albumcover alvast de wereld in te slingeren, inclusief posters in bushokjes en op metrostations. Maar wacht eens even… Wát zeg je nou dat de naam van je album is, Nialler?

Mensen lezen namelijk iets heel anders dan Flicker

 

Zie je het al?

 

En nu dan?

Het album heet Flicker maar het lijkt op F*cker!!!!

Nooooooo!

Twitter stroomt inmiddels vol met foto’s en posts van mensen die bij het zien van de posters een heel groot dafuq-momentje hadden, gevolgd door wat ‘oh’s & ‘ah’s toen ze doorhadden dat zijn album gewoon onder de cute en adorable naam ~ Flicker ~ gaat. Oh, team Horan…

https://twitter.com/BennyBoy1909/status/916330605234851840

Niall kennende (ja, na jarenlang 1D te volgen en hun documentaire een keer of honderd te hebben gezien, kennen we de jongens), zal hij hier net zo hard om kunnen lachen als wij al de hele dag doen. En als hij dat niet kan? Welllll, what can we say? There’s no such thing as bad publicity.

Niall’s album F*cker Flicker luister je vanaf morgen. We kunnen niet wachten.

En nu horen we jullie denken, is it too much to ask om nog één grapje te horen? Vooruit, nog eentje dan. Om het af te leren.

Lees ook: Ga mee backstage bij de Victoria’s Secret casting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen