Nicki Minaj gaat met pensioen

Op je 36ste met pensioen gaan? Klinkt als #goals. Dat is het plan van Nicki Minaj. Ze heeft laten weten dat ze stopt met muziek and we are shocked! Op twitter geeft ze aan zich volledig te willen focussen op een gezin stichten en daarom te stoppen met muziek.

Aankondiging op twitter

Nicki Minaj schreef in een tweet; “Ik heb besloten om met pensioen te gaan en een gezin te stichten. Ik weet dat jullie gelukkig zijn.” Ze hoop dat iedereen haar muziek blijft luisteren tot haar dood. en laat ook weten dat ze van iedereen blijft houden!

nicki minaj

Fans

Fans van Nicki Minaj zijn geschrokken door de mededeling en hun grote vraag is dan ook; “is this real?!” In een andere tweet verontschuldigde Nicki zich dat ze haar beslissing zo abrupt en ongevoelig heeft gedeeld met de buitenwereld. Zou ze van gedachten veranderd zijn?

Carrière

De twerk Queen heeft heel veel solo successen gescoord waaronder de awsome albums Pink Friday, The Pinkprint en Queen. Naast al deze geweldige solo momenten, heeft ze ook mega hits gescoord met onder andere Justin Bieber, Ariana Grande, Kanye West en Beyoncé.

We are gonna miss your new music girl!

 

LEES OOK: 

Beeld: @NickiMinaj

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen