Er komt een reboot van de klassieke Charlie’s Angels film. Alsof dat nog niet awesome genoeg is maakte Variety vandaag bekend dat niemand minder dan Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balsinka de officiële Angels zullen spelen!  Hell yes! Uhm.. Ik bedoel, Go Angels!

Kristen Steward ken je natuurlijk van o.a haar succes in de Twilight films en haar relatie met Robert Pattinson. Maar de andere twee beauty’s zijn je misschien nog onbekend. Naomi Scott zal je vaker tegen gaan komen want zij speelt ook Jasmine in de nieuwe Alladin film! Ella Balsinka is meer bekend in England waar ze voor de televisie werkt bij shows als Midsomer Murders en Casualty. Dit wordt haar eerste grote film en via Instagram laat ze weten dat ze super enthousiast is.

De nieuwe Charlie’s Angels film focust zich op de nieuwe generatie Angels die voor hun mysterieuze baas Charlie werken.  Er zijn nog geen verdere details bekend maar die zullen vast snel komen gezien de première op 27 september 2019 is. We wachten geduldig…

 

LEES OOK: FILMTIP: FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD

Fotografie: Variety