Koffie (en niet koffie-lovers) opgelet! Deze zomer haal je je nieuwe favo drankje bij Starbucks. Om jou verkoeling te bieden tijdens het warme weer heeft Starbucks nieuwe Frozen Iced Teas gemaakt.

Frozen Iced Teas

Maak kennis met de nieuwe Frozen Iced Teas: thee gemengd met fruit en ijs, en de DoubleShot Iced Coffee. Wij stellen ze alvast even aan je voor:

Tropical Mango
One of our favorites! Tropical Mango heeft de smaak van mango, ananas en een vleugje zwarte thee.

starbucks

Strawberry & Lime
De klassieke combinatie met een twist in de vorm van groene thee.

starbucks

Blood Orange
Ontdek de smaakexplosie van bloedsinaasappel, rode biet en hibiscus.

starbucks

De nieuwe drankjes zijn per direct beschikbaar bij jouw favoriete Starbucks! Welke ga jij als eerste proberen?!

Starbucks goes duurzaam

Naast het exciting nieuws van nog meer lekkere smaken, heeft de koffieketen nóg een leuke aankondiging. Starbucks zet namelijk net als de Primark grote stappen op het gebied van duurzaamheid. Zo heeft Starbucks zich aangesloten bij het WWF (World Wildlife Fund) en de Ellen MacArthur Foundation en zijn zij een van de belangrijkste leden van een nieuw programma om grote namen uit het bedrijfsleven samen te brengen om zich aan plastic-afvalverplichtingen te houden.

Daarnaast gaan ze zich ook meer richting op het verspillen van voedsel. In Spanje gaan alle etenswaren in het laatste uur dat het restaurant geopend is weg voor de helft van de prijs. De opbrengst van het geld wordt geschonken aan het Internationale goede doel Action Against Hunger, om mensen in nood een handje te helpen.

Wist je trouwens al dat Ariana Grande ook haar eigen drankje verkoopt bij deze koffiezaak?

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash