Bts

Nieuwe liedje van BTS verbreekt YouTube record

The BTS ARMY heeft weer eens bewezen dat ze in grote getalen aanwezig zijn, dankzij een brand new YouTube record. Dankzij de fans had BTS de grootste première ever op YouTube met hun nieuwe nummer Dynamite.

BTS YouTube record

De band had uiteindelijk zo’n 3 miljoen fans die keken naar de online première van het liedje en de videoclip had al gelijk 4 miljoen views nadat het was gedropt. De laatste video die het record had was How You Like That van Blackpink, met 1,66 miljoen kijkers tijdens de première in juni.

Variety laat ook weten dat BTS het record heeft behaald voor de meeste views in 24 uur voor een videoclip. Fans werken nu hard om ervoor te zorgen dat het liedje #1 wordt op de Billboard charts, waar het moet strijden tegen WAP van Cardi B en Megan Thee Stallion.

Het nieuwe liedje van Selena Gomez en Blackpink komt deze vrijdag uit, dus wie weet of die het record weer kunnen verbreken.

Dynamite

Het nieuwe nummer kon je al horen in CG!’s Weekly New Music Update, maar kun je hieronder nog een keer checken! De video zit inmiddels al op zo’n 178 miljoen (!) views.

Staat Dynamite bij jou ook al op repeat?

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: YouTube, Dynamite

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen