Justin Bieber Ed Sheeran

Nieuwe muziek van JB!

Get ready for some news! Justin Bieber heeft namelijk op zijn Instagram een kleine teaser gegeven van zijn nieuwe song met…. Ed Sheeran!!! Het nummer klinkt in ieder geval veel belovend en WE CAN’T WAIT!

I Don’t Care

De geruchten gingen al eerder rond over een samenwerking van JB en onze favo redhead maar nu zijn ze dan toch echt bevestigd. Aanstaande vrijdag 10 mei is de releasedatum van de song I Don’t Care.

Samenwerking

De twee zangers hebben in het verleden ook al eens samengewerkt. Het nummer Love Yourself, wat wordt gezongen door Justin, is geschreven door JB, Ed Sheeran en Benjamin Levin, die het nummer ook produceerde. We hebben de stemmen van Justin en Ed nog niet eerder samen gehoord, dus wij zijn in elk geval erg benieuwd naar deze nieuwe combinatie!

Wist je al dat Justin Bieber ook een eigen kledinglijn heeft?

Teaser

Justin postte op Instagram een video waarin al een tiny part van de aankomende song te horen is, and we love it already!

Bovendien gaf Justin ons ook al een voorproefje van de songlyrics:

Dit nummer komt zeker in de Weekly New Music Update aankomende vrijdag! Houd dus onze site in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste muziek releases.

Hoe excited ben jij voor de collab van JB en Ed Sheeran?

View Results

Laden ... Laden ...

LEES OOK:

Beeld: Instagram @Justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen