miley cyrus

Nieuwe muziek van Miley Cyrus!

It’s a party in the U.S.A! En in de rest van de wereld, want Miley Cyrus brengt finally nieuwe muziek uit a.k.a een heel nieuw album!

She is Coming

Zó gaat haar album heten. Je all time favorite Disney-karakter is inmiddels opgebloeid tot een echte dame, en dat ging zeker niet zonder slag of stoot. Na veel ups and downs met haar vriend Liam Hemsworth en het kaalscheren van haar hoofd, is Miley gelukkig weer back on track and better than she ever was before!

She Is Coming is de eerste track die Miley Cyrus uitbrengt na haar album Younger Now, uit 2017. Op dat album stond onder andere de hit Malibu. Eind vorig jaar liet Miley al even van zich horen, want toen verscheen haar single Nothing Breaks Like A Heart, een samenwerking met Mark Ronson.

Teasers

Miley liet al voorzichtig wat van haar nieuwe album horen en maakte dan eindelijk op Instagram bekend dat ze met een nieuw album komt. She is Coming is vanaf 31 mei(!) te beluisteren!

Nóg meer nieuwe muziek

Miley Cyrus is niet de enige die bezig is met nieuwe muziek! Zo heeft Taylor Swift net haar nieuwe single uitgebracht en zou ze de naam van haar aankomende album ook al verklapt hebben!

Ben jij ook zo excited voor Miley’s nieuwe album?! Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @mileycyrus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen