NikkieTutorials

Nikkie van NikkieTutorials deelt update over haar moeder die besmet is met het coronavirus

Voor veel mensen komt het coronavirus dichtbij en zo ook voor YouTuber Nikkie de Jager van NikkieTutorials. Ze deelde afgelopen vrijdag via haar socials dat ze het heftige nieuws te te horen had gekregen dat haar moeder besmet is geraakt met het virus.

Corona

Afgelopen vrijdag vertelde Nikkie via Instagram Stories het slechte nieuws dat haar moeder (aka MamaTutorials) besmet is met het coronavirus. Omdat ze niet meer iedereen op corona testen in Nederland, is het niet 100% bewezen, maar alle symptomen wezen overduidelijk op het gevaarlijke virus.

In haar Instagram Story vertelde Nikkie dat de harstikke bang is. ‘Aan iedereen die nog steeds grapjes maakt over coronavirus: het is niet grappig’, vertelde ze. Ook legde ze de situatie uit op Twitter:

Check hier alle coronafeiten op een rijtje.

Dit is het verschil tussen griep, verkoudheid en het coronavirus.

Update

Gelukkig kregen we gister via Twitter een update over de situatie van haar moeder: ‘Het gaat beter met MamaTutorials! Haar koorts is minder geworden! Ze vertelde me dat ze nog wel veel hoest en dat haar longen nog steeds pijn doen, maar in ieder geval is de koorts onder controle! Bedankt voor al jullie beterschapswensen. Jullie zijn zo aardig voor ons!’

Dit is waarom het zo belangrijk is om afstand te houden van anderen en om thuis te blijven.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @nikkietutorials

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen