Nikkie

Nikkie van Nikkietutorials krijgt een eigen televisie show

Who doesn’t love Nikkie van NikkieTutorials? Ze betovert ons al jaren met haar make-up kunsten via YouTube, maar gaat dit binnenkort ook via de televisie doen! Nikkie gaat namelijk een Nederlands programma presenteren geheel in het teken van make-up.

Make-up Cup

Het programma gaat Make-up Cup heten en hierin wordt er een selectie gemaakt van de beste make-up of grime artists die Nederland heeft. Nikkie zal de kandidaten erdoorheen slepen terwijl ze samen de strijd aangaan voor de cup. Het programma wordt uitgezonden door AVROTROS. Wanneer het te zien is is nog niet bekend.

Nikkie en haar verloofde Dylan besluiten dit jaar niet te trouwen. Check hier waarom!

Deelnemen

Ben jij nu al super excited en zou je graag mee willen doen? Misschien ben je bang dat je te jong bent, but wait for it! Het programma is juist voor jongeren en om mee te doen moet je tussen de tien en vijftien jaar oud zijn.

Ben je diegene, of ken je iemand die super getalenteerd is die mee zou willen doen? Dan hoef je alleen foto’s, je Instagram account of eventueel je YouTube kanaal naar makeupcup@avrotros.nl te sturen. En wie weet zien we jou wel op televisie met niemand minder dan Nikkie herself. Good luck!

Nikkie deelde laatst een foto van vroeger. Check die hier!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen