Nintendo brengt gamers in beweging

Nu we Mario Kart op onze telefoon kunnen spelen zijn we helemaal into gamen en werden wij heel blij van het nieuws dat Nintendo met een nieuwe game komt! Het is te vergelijken met de Wii fit en de Kinect adventures spellen van xBox, maar dan waaay better: Ring Fit Adveture. Het spel is bedoeld om actief mee te bewegen en heeft een nieuwe soort controller; een buigbare ring. Hier mee wilt Nintendo gamers/mensen in beweging brengen.

Ring Fit Adventures

Dit spel is bedoeld om actief mee te bewegen en heeft een nieuwe soort controller, namelijk een buigbare ring. Hier mee wilt Nintendo gamers/mensen in beweging brengen. Al vaker hebben game bedrijven als xBox en Nintendo (Wii) geprobeerd spellen uit te brengen waarbij spelers fysiek mee moesten bewegen. Toch is de Ring Fit Adventures anders. Dit spel is gemaakt voor de Nintendo Switch en moet je gebruiken met een Ring-con: een ring waar de ene controller in doet en een beenband waar je de andere controller in doet.

Lees hier 6 redenen waarom je toch wél moet gaan sporten!

De game

In de game speel je een held die het – in een fantasiewereld – moet opnemen tegen Drageaux: een bodybuilder/reuzendraak. De fantasiewereld is verdeeld in 20 kleine werelden, die zijn verdeeld in verschillende gebieden. De game is te vergelijken met Super Mario World, alleen ga je, in plaat van op knopjes drukken om te springen en te bukken, de beweging zélf uitvoeren. De moves moet je zo goed mogelijk én getimed uitvoeren.

Bright.nl omschrijft de game als een fitness spel die ook écht als een spel aanvoelt. Je high score wordt bij gehouden waardoor je steeds opnieuw je eigen record kan proberen te verbeteren. Je kunt de Ring Fit Adventure game spelen met het hele gezin, vrienden of gewoon alleen.

Where to buy?

De Nintendo Ring Fit Adventure game is vanaf 18 oktober (online) te koop voor €79,99.

Zou jij dit de Ring Fit Adventure game kopen? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen