Noah Centineo he-man

Noah Centineo als superhero in een speedo

Get excited, want Noah Centineo is in gesprek voor de rol van He-Man in een nieuwe superheldenfilm ‘Masters of the Universe’.

 

Wie is He-Man?

Voor iedereen die geen idee heeft waar dit over gaat, He-Man en de rest van de Masters kwamen in de jaren ’80 als speelgoedpoppetjes in de winkels. Ze waren zo populair dat er in 1983 een tv-serie over werd gemaakt ‘He-Man and the Masters of the Universe’. Vier jaar later kwam er ook een bioscoopfilm uit. Voor zover even een lesje geschiedenis.

 

Noah Centineo als superhero

Het belangrijke nieuws is natuurlijk dat Noah Centineo kans maakt op de rol. En dat is goed nieuws, want He-Man vecht tegen de evil forces of Skeletor om Eternia te beschermen en dat doet hij zonder shirt en in… een speedo. Hoewel het nog niet officieel bevestigd is of Noah de rol krijgt, kunnen wij niemand anders bedenken die beter past bij de speedo, uhm rol.

noah centineo he-man

 

Waar kun je Noah Centineo nog meer zien?

Natuurlijk kun je TATBILB en Sierra Burgess is a Loser nog een keer kijken als je hem wil bewonderen. Maar hij zit ook in de serie The Fosters en de films SPF-18 en Swiped. Verder kun je uitkijken naar de film The Perfect Date (Netflix) en de remake van Charlie’s Angels, die binnenkort uitkomen.

 

Lees ook:

 

Fotografie: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen