noah centineo

Noah Centineo is niet meer single!

Sorry to say this girls, maar Noah Centineo is officieel van de markt. Hij werd samen met zijn nieuwe lover op de rode loper gespot tijden het UNICEF Masquerade Ball in LA. Er gingen al een tijdje geruchten dat de twee een stel zouden zijn, maar nu is het toch echt officieel.

Alexis Ren

Noah Centineo heeft nu officieel bekend gemaakt dat hij off the market is. Wekenlang gingen er al rumours rond dat hij zou daten met model Alexis Ren. Ookal waren de twee in hun Insta stories al aan het hinten naar een mogelijke relatie, hadden we het stel nog nooit samen voor de camera’s gezien, tot nu. Tijdens het UNICEF Masquerade Ball kwamen de twee samen de blauwe loper op en poseerde ze trots voor de camera. Noah droeg een zwart pak en houd stevig zijn nieuwe lover Alexis vast, die een zilveren jurk draagt met een hoge split.

Insta official

Het rode blauwe loper debuut van het stel kwam vlak nadat ze het Insta official hadden gemaakt. Eerder deze maand postte Noah namelijk al een Instagram story waarin hij Alexis liet schrikken terwijl ze samen op de bank zaten. Ook Alexis postte steeds meer in haar Instagram story over Noah. Zo waren ze samen op het strand, en postte ze een super schattige foto in haar Story waarin Noah fetch met een hond speelt.

Rentineo

Noah is niet alleen druk met zijn nieuwe liefde, ook is hij bezig met een aantal supergrote projecten! We zullen hem weer zien als Peter Kavinsky in de TATBILB sequel To All the Boys: P.S. I Still Love You en werkt hij aan zijn rol als He-man in de upcoming Masters of the Universe film.

Wat vind jij van Rentineo? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @ncentineo en @alexisren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen