Noah Centineo regisseert muziekclip met Lily Collins

Noah Centineo regisseert muziekclip met Lily Collins

Dat Noah Centineo enorm goed kan acteren (en mega HOT is) wisten we allang, maar wist je ook al dat Noah een talent heeft voor regisseren?

Hij speelt namelijk samen met actrice Lily Collins niet alleen een rol in de nieuwe muziekclip van het nummer ‘Save Me Tonight’ van ARTY, maar hij heeft de clip ook nog eens zelf geregisseerd!

Noah wie?

Mocht je onder een mega steen hebben gelegen en zegt de naam Noah Centineo je helemaal niets? (wat ons heel erg sterk lijkt): Noah kennen we van meerdere films zoals To All the Boy’s I’ve Loved Before, Sierra Burgess is A Loser én hij verschijnt binnenkort in de nieuwe film The Perfect Date. Hij heeft de harten van menig meisje gestolen en ook wij kunnen maar niet genoeg van hem krijgen.

ARTY – Save Me Tonight

In de clip speelt Lily (die we onder andere kennen van de film To the Bone) een scholier die net is begonnen op een nieuwe school en wordt gepest door een paar van haar klasgenoten. Totdat -onze held- Noah haar te hulp schiet en haar voorstelt aan zijn vrienden. Samen nemen ze ten slotte wraak op de pestkoppen.

Noah en ARTY blijken goede vrienden te zijn en hebben dan ook samen de hele verhaallijn bedacht, waarna Noah de video heeft geregisseerd. Check ‘m hieronder:

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen