cole sprouse

Nog een bron bevestigt: Lili Reinhart en Cole Sprouse zijn uit elkaar

Nou, het lijkt erop dat Skeet Ulrich, FP Jones in Riverdale, gelijk had. Ongeveer een week nadat de Riverdale-acteur leek te suggereren dat Lili Reinhart en Cole Sprouse uit elkaar waren, zeggen berichten dat het nieuws, jammer genoeg, waar is en dat het stel uit elkaar is.

Afstand

Volgens People heeft het koppel ‘de neiging om hun relatie aan en uit te laten gaan’, maar zijn ze ‘momenteel niet samen’. E! News meldde dat het koppel ‘in a good place was toen Riverdale werd afgekapt vanwege de uitbraak van het coronavirus, maar zitten ze niet samen in quarantaine en was afstand nooit goed voor hun relatie’.

Blijkbaar is dit niets nieuws en heeft het koppel eerder met afstand in hun relatie geworsteld. ‘Als Cole en Lili weer vaak in elkaars buurt zijn, gaat het heel goed‘, vertelde de E! bron. ‘Hun relatie is heel intiem en aanhankelijk, maar als ze uit elkaar zijn, wordt het veel ingewikkelder.’

Het zal niet lang duren

Het koppel ging ongeveer een maand geleden uit elkaar, maar de break-up zal waarschijnlijk niet lang duren. ‘Ze weten dat ze het waarschijnlijk weer goed moeten maken zodra het filmen weer verder gaat‘, zei de bron. ‘Beiden zijn niet geïnteresseerd in het daten van andere mensen, ze gebruiken deze tijd gewoon om te relaxen en om zich op zichzelf te concentreren.’

Het nieuws over de break-up komt ongeveer een maand nadat de geruchten over Cole Sprouse en Kaia Gerber naar buiten kwamen. Cole sprak zich op Instagram uit over de geruchten, noemde ze ‘ongegronde beschuldigingen’ en vertelde mensen ‘niet langer [clowns] te zijn.

cole sprouse

Lili leek ook commentaar te geven op de geruchten door haar eigen bericht op Instagram te posten en schreef ‘don’t put people down for the sake of putting them down.’ Later verwijderde ze haar Story weer.

lili reinhart

Als de bron van E! het goed heeft, waren Cole Sprouse en Lili Reinhart al uit elkaar toen dit allemaal al bezig was, hoewel ze beiden nog geen commentaar hebben gegeven op de break-up. Waarschijnlijk zullen we niks van hun horen, omdat het koppel erom bekend staat dat ze erg gesteld zijn op hun privacy.

LEES OOK:

Beeld: ANP – Jordan Strauss

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen