Temptation Island zach Simone ongeluk cosmogirl

Nóg een deelnemer van Temptation Island gaat de fout in

*Let op: dit artikel bevat major spoilers!*

 

Het einde van Temptation Island nadert en nadat Arda zijn relatie met Elke liet gaan voor verleidster Eline, besloot een andere deelnemer hetzelfde te doen. Nog iemand die zijn relatie op het spel zet!

De ultieme test

In eerste instantie was het bedoeld als dé ultieme test. We zagen allemaal hoe Zach een slimme manier (die achteraf toch niet zo slim bleek te zijn) had bedacht om met Romee te communiceren en haar zo naar zijn kamer te lokken. Dat Zach het niet kon houden toen verleidster Romee eenmaal naast hem lag, hadden we stiekem allemaal verwacht.

‘Ik wilde gewoon testen of ik naast een mooie meid kon liggen zonder sneaky praat of iets seksueels. Dus geen aanraking, geen kus; dat is mij denk ik heel goed gelukt’, zegt Zach de volgende ochtend over zijn nacht.

Maar wat hij op dat moment even vergeten lijkt te zijn, is dat hij Romee wel degelijk heeft aangeraakt (vier keer zelfs!). Door deze daden werd er dan ook fanatiek op de gong bij het andere resort geslagen.

Er gingen eerder al geruchten dat Zach op mannen zou vallen. Dit is wat Simone hierop reageerde.

Kampvuur

Natuurlijk heeft Simone de beelden ook moeten zien tijdens het kampvuur. ‘Voor mij is dit vreemdgaan (…) beter nu dan straks, als ik kinderen heb. Het is niet eens zijn schuld, hij is gewoon te jong’, reageerde ze erop.

Zach laat er verder geen gras over groeien en noemt zichzelf inmiddels officieel vrijgezel. En wat is nou een betere manier om dit te vieren dan met Romee in één bed…

Deze deelnemer had het na Temptation zwaarder dan ooit!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: Temptation Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen