We willen het liever niet geloven, maar de Spaanse hitserie Vis a Vis gaat stoppen. Er is bekend gemaakt dat er nog één seizoen aan zit te komen, maar dat dit ook gelijk de laatste zal zijn.

Alles voor de fans

Eigenlijk stond een nieuw seizoen niet eens op de planning. De makers van de populaire Spaanse serie Vis a Vis hebben er dan ook alles aan gedaan om in het vierde seizoen de serie al te ‘doden’. Helaas had dit een tegenovergestelde werking. Na de epiloog werd er gehuild, gelachen en gedronken; het was een epiloog waar de makers trots op waren en nu waren ze klaar. Tot op een gegeven moment fans aan de deur klopte voor een nieuw seizoen, ze wilden meer! And so they did, het vijfde seizoen van Vis a Vis is dan ook een eerbetoon aan alle fans.

Vis a Vis: El Oasis

Ook al zijn we blij met een nieuw seizoen, is het gevoel bittersweet. Het vijfde seizoen is namelijk ook écht de laatste. Dus moeten we maar volop genieten van die laatste acht afleveringen. De titel van het nieuwe seizoen zal Vis a Vis: El Oasis gaan heten. Hierin wordt een tijdssprong gemaakt van 15 jaar, waarin we zien hoe Macarena en Zulema zich gedragen nu ze op vrije voeten zijn. Maker Iván Escobar vertelde dat hij met dit seizoen iets wilde laten zien wat de kijkers nog niet wisten: hoe zijn de twee buiten de gevangenis?

Wanneer het laatste seizoen op Netflix komt te staan is nog niet bekend. So we’ll just have to wait… Gelukkig is er nog veel meer te zien op Netflix deze maand, dus we kunnen wel even vooruit!

LEES OOK:

 

Beeld: Instagram @visavis.enfox

Bron: RTL Boulevard