Fifth Harmony

Nooo! Fifth Harmony is officieel uit elkaar

Uh-oh, Harmonizers… Het moment waar jullie al een tijdje bang voor waren, is nu toch echt reality geworden: Fifth Harmony stopt. Way to break our freaking hearts. 

In een Twitter post, ondertekend door Lauren, Dinah Jane, Ally en Normani, geven de meiden aan zich te willen focussen op hun solo carrières. ‘Als we terugkijken op de afgelopen zes jaar, sinds we begonnen in X-Factor, beseffen we hoe ver we zijn gekomen. We waarderen alles zo erg, nu meer dan ooit. We hebben een super gedenkwaardige journey mogen meemaken met elkaar, en woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar we zijn dat jullie met ons mee zijn gegaan op deze wilde reis,’ schrijven ze.

De post gaat verder met een korte uitleg waarom ze er nu voor kiezen om uit elkaar te gaan. ‘We zijn onwijs dankbaar en excited om erachter te komen wie zijn als individuen. We geven onszelf de kans om nieuwe ervaringen op te doen, sterker te worden en lessen te leren die we vervolgens weer kunnen toepassen binnen onze Fifth Harmony familie.’

‘Bedankt voor alles, Harmonizers.’

Betekent dit dat de break-up slechts een break is? We sure hope so. En hoewel dit nieuws al een tijdje in de lucht hing – Camila Cabello verliet de band natuurlijk al in 2016, en eerder dit jaar werd al bekend dat Lauren een solocontract had getekend – is het evengoed nog pretty darn tragic. 

Over de shows die nog op de planning staan, zeggen ze dat die gewoon doorgaan zoals gepland én dat ze er superveel zin in hebben. En aan alle Harmonizers willen de meiden once and for all kwijt:

‘Bedankt voor alles wat we mochten opbouwen als Fifth Harmony. Met jullie liefde en steun blijven we aan onszelf werken. We zullen elkaar steunen in alles wat we doen en we blijven jullie, elkaar en onszelf trots maken.’

<3.

Fifth Harmony GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook: Gaat Lauren Jauregui uit Fifth Harmony solo?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen