Cole Sprouse liet eerder duidelijk weten dat hij niet van plan was om voor de camera te zingen. Toch hebben ze hem voor de nieuwste musical aflevering van Riverdale zo ver gekregen! Ja echt, Cole Sprouse zingt girls, oh my freaking … Dreams do come true.

Riverdale musical

Als je een echte Riverdale fan bent heb jij de aflevering natuurlijk allang gekeken, zo niet… Ren dan nu niet gelijk naar je TV om Netflix aan te zetten, want we hebben je nog veel meer te vertellen. Spoiler alert wel.

In de aflevering ‘Carie’ uit seizoen twee, werd de afwezigheid van Cole’s zangtalent al opgemerkt. Hij vertelde toen aan regisseur Roberto Aguirre-Sacasa; ‘Luister, ik heb ook nooit gezongen tijdens mijn Disney-programma’s. Het zou veel werk kosten.’ Hoe ze hem hebben weten over te halen? We don’t know, maar we hebben zo’n idee dat het met zijn vriendin Lili Reinhart heeft te maken.

 

Cole Sprouse en Lili Reinhart doen een duet

De twee lovebirds doen in de nieuwste Riverdale aflevering een duet die in het teken van de musical Heathers staat. Samen zongen zei ‘Seventeen’, tranen gegarandeerd. Wist je trouwens dat Lili Reinhart samen met Cardi B en J.Lo in een nieuwe film speelt?

 

Chad Michael Murray

Riverdale had nog een verassing voor ons. Als je aan het wachten was op de intrede van de vader van Edgar Evernevers, wait no more! Want Chad Michael Muray is finally here. Je weet wel, die van A Cinderella Story. Maar dan nu ietsjes ouder.

 

Luke Perry

Alle Riverdale afleveringen worden vanaf nu opgedragen aan Luke Perry. Een supermooi gebaar van de makers van Riverdale na zijn overlijden.

Oké, nu mag je naar de TV rennen en Netflix aanzetten. Veel kijkplezier!

 

Lees ook:

 

Fotografie: The CW