teen wolf

OMG, de cast van ‘Teen Wolf’ komt weer bij elkaar!

De Teen Wolf pack komt weer bij elkaar! MTV heeft aangekondigd dat de cast van Teen Wolf samenkomt om online de negende verjaardag van de eerste aflevering van de show te vieren. Deze reünie is de eerste “aflevering” van de nieuwe MTV serie genaamd MTV Reunions, die je favo casts weer terugbrengt voor een gezellig gesprek om het goede doel te steunen.

Wie zijn erbij?

Natuurlijk is de big question: wie zijn er bij de online reünie aanwezig? Dat zijn serie-maker Jeff Davis en castleden Orny Adams, Linden Ashby, Ian Bohen, Charlie Carver, Max Carver, Arden Cho, Cody Christian, Shelly Henning, Dylan O’Brien, Melissa Ponzio, Tyler Posey, Holland Roden én Dylan Sprayberry!

Tyler Hoechelin, die in de eerste vier seizoenen Derek speelde, ontbreekt in de lijst. Wie ook niet aanwezig zullen zijn, zijn Crystal Reed, die Allison Argent speelde en de show verliet na het derde seizoen en Colton Haynes, die Jackson Whittemore speelde in de eerste twee seizoenen van de show.

Waar en wanneer?

Tyler Posey postte een video op de Instagram van Teen Wolf ter ere van de reünie en vertelde dat hij ervan schrok hoe lang geleden het was dat de cast bij elkaar was sinds de show voor het eerst in première ging. De MTV-show heeft in totaal 100 afleveringen en zes seizoenen en won verschillende Teen Choice Awards en Saturn Awards.

Alle opbrengsten van de Teen Wolf reünie gaan naar First Responders First Charity. De reünie zal op vrijdag 5 juni om 18:00 uur (Nederlandse tijd) te zien zijn op het YouTube-kanaal van MTV.

MTV reunions

De online reünie is tegelijkertijd de lancering van MTV’s #AloneTogether, een wereldwijde door talenten en sociale media aangedreven campagne die jongeren iets leert over het belang van social distancing om zo het coronavirus tegen te gaan. Als onderdeel daarvan zal de cast ook vertellen over hoe zij zijn omgegaan met thuisblijven.

Dus bereid je voor Teen Wolf-fans, want dit wil je absoluut niet missen!

LEES OOK:

Beeld: ANP – Rights Managed

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen