Ooooooh jongens, we kunnen dit niet aan. Wie Ed Sheeran op Insta volgt, zat er misschien al op te wachten en now it’s here. Net als je dacht dat Ed Sheerans Perfect met die supercute clip niet perfecter kon worden, duikt er een duetversie van op met (ja echt!) Beyoncé. Ed Sheeran en Queen B zingen dus samen. Perfect. In duetvorm. O.M.G.

De video is vannacht online gekomen en nu al bijna twee miljoen keer bekeken (waarvan ongeveer een miljoen keer door ons, that is). Wij voorspellen een hitje, al moeten we ook toegeven dat het éígenlijk niet perfecter kan dan het origineel. Maar dat neemt niet weg dat deze versie dit hele weekend op repeat staat.

Got Beyoncé to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Lees ook: MOST LIKELY TO MET DESCENDANTS’ THOMAS EN CAMERON