girl

OMG! We zien Nate Archibald terug in de Gossip Girl reboot!

We hebben lang moeten wachten , maar ons geduld wordt eindelijk beloond: we krijgen een Gossip Girl reboot! Nog even en dan kunnen we weer het leven van onze fave Upper East-siders volgen! De reboot wordt een geüpdate versie van de originele Gossip Girl, in samenwerking met HBO Max. And girlll, we can’t wait.

acht jaar later

We slaan een flink stuk over in het leven van onze Upper East-siders, want het verhaal wordt acht jaar later opgepakt. Gossip girl is gemaakt in een periode waarin social media – op sms-en na – niet bestond en daarom gaat dit een grote rol spelen in de reboot van de serie. De makers van de GG lieten weten dat ‘De prestige-serie in gaat op hoeveel social media en New York in de deze acht jaar zijn veranderd’.

Op dit moment is HBO Max druk bezig met het eerste seizoen wat uit tien afleveringen zal bestaan.

Nate Archibald is coming back

In de serie focussen we ons niet meer op Serena van der Woodsen en Blair Waldorf. Maar niet getreurd: Chace Crawford a.k.a Nate Archibald heeft bevestigd dat hij wél te zien is in de Gossip Girl reboot. Hij gaat gewoon weer door als Nate Archibald, alleen dan acht jaar verder. Hij is ondertussen al weer 34 jaar, did you know that?! ‘Ik zal een vader spelen, denk ik – Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik houd van de programmamakers, dus wat mijn rol ook zal zijn? Ik zal geen ‘nee’ kunnen zeggen’, liet Chace aan Entertainment Weekly weten.

We horen je denken: what about Blair, Serena, Chuck en Dan? Dat weten wij helaas ook nog niet. Geen van de andere acteurs heeft op dit moment bevestiging een coming back te maken in de Gossip Girl reboot. Gelukkig wordt de reboot gemaakt door de originele makers van Gossip Girl; Josh Schwartz en Stephanie Savage. Dus dat geeft ons goede hoop!

Gossip Girl OG

Heb je Gossip Girl nog nooit gezien en denk je ‘girllll, watcha talking ’bout’? Bekijk dan de trailer van seizoen één. Maar wees gewaarschuwd: na het zien van deze serie verander je zelf ook in een Upper East-sider…

LEES OOK:

Beeld: Instagram @gossipgirlfeed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen