SpongeBob

Omg! Er komt een spin-off over Octo op Netflix

We weten inmiddels dat Netflix een deal heeft gesloten met Nickelodeon en we hierdoor Victorious, Sam & Cat én Avatar kunnen zien op Netflix. Maar de samenwerking tussen N&N zorgt ook voor nieuwe titels! Zo komt er een spin-off over Octo uit SpongeBob. Wanna know more? Read on!

SpongeBob

Wie kent SpongeBob Squarepants niet? Zijn bekende en irritante lach, krakende schoenen en zijn (bijna) altijd positieve mood zijn dingen die we altijd blijven onthouden van de serie. Sinds 1999 wordt deze bekende animatieserie uitgezonden op tv en twintig jaar later werden er steeds nieuwe afleveringen aan toegevoegd. En net wanneer we denken dat de serie aan z’n einde is toegekomen, verrassen ze ons met een uitbreiding van de SpongeBob-serie. De o-zo-chagrijnige en negatieve buurman van Spongebob, Octo, mag nu ook eindelijk in de spotlights staan.

Spin-off

Waar de spin-off over zal gaan en wanneer we ‘m kunnen bekijken is nog niet bekend, maar wat we wel weten is dat Octo nog steeds met al zijn passie en liefde op zijn klarinet speelt. En in plaats van achter de kassa te staan bij de Krokante Krab, zou hij liever op het podium muziek willen maken. Grote kans dat de spin-off hier door op gaat. Ook is het nog niet duidelijk of het een film of een serie zal worden, maar dat we kunnen blijven genieten van onze favo jeugdserie, is iets wat vast staat!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @nickelodeon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen