ps i still love you

OMG! Er komt een vervolg op P.S. I Love You

We moesten allemaal een traantje (of honderd) laten tijdens het kijken van de film P.S. I Love You. Auteur Cecelia Ahernna heeft na 13(!) jaar een vervolg geschreven van deze zielige, maar o-zo-romantische film! Het vervolg op de film heet Postscript and you know what that means: een tweede deel van P.S. I Love You is on it’s way!

Recap

Grote kans dat je deze film al een stuk of twintig keer hebt gekeken, gaan we je memory toch even op frissen. De film P.S. I Love You is gebaseerd op het gelijknamige boek van Cecelia Ahernna. Het verhaal gaat over een rouwende weduwe, Holly (Hilary Swank). Wat ze niet weet is dat haar overleden man, Gerry, allemaal brieven heeft achtergelaten, die allemaal eindigen met ‘P.S I Love You’. Wanneer ze op haar verjaardagstaart de eerste brief vindt, volgen er steeds meer. Deze brieven helpen Holly de plotselinge dood van haar man te verwerken, maar haar familie denkt hier anders over.

Postscript

Nu het tweede boek eindelijk af is, zitten we massaal te wachten op de verfilming van het vervolg. Na jaren gissen krijgen we dan eindelijk antwoord op wat er gebeurt na de jacht op Holly’s brieven. Gelijk nadat de release datum van het boek bekend werd gemaakt, kregen we gelijk te horen dat er ook een verfilming aan zit te komen van Postscript. Postscript begint zeven jaar na Gerry’s dood en zes jaar nadat Holly zijn laatste brief heeft gelezen. Holly heeft haar leven weer opgepakt en heeft een nieuwe liefde. Maar wanneer een groep mensen, die onder de indruk zijn van de brieven van haar overleden man, met haar in contact proberen te komen valt ze terug in het oude ritme en de liefde voor Gerry…

Releasedatum

Wanneer de film uit zal komen is nog niet bekend, maar wij zijn in iedere geval al blij met het idee dat er tweede deel van het verhaal is! Het perfecte excuus om P.S. I Love You nog eens zo’n tien keer opnieuw te gaan kijken. Wil je alvast het boek van Postscript lezen? Hier kun je ‘m bestellen!

LEES OOK:

Beeld: Warner Bros Pictures| Bron: Unilad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen