Cornetto Mermaid

OMG! Je kunt nu mermaid Cornetto-ijsjes kopen!

Lente + zon + warmte + never not hungry zijn = ijsjes cravings! IJsjesmerk Ola weet dat en stilt onze honger met z’n classic Cornetto in een té cute nieuw jasje. Bonus: deze brand new ice creams zijn ook nog eens heel Insta worthy. DO try these at home!

Mermaid

Dat nieuwe jasje is eigenlijk eerder een nieuwe staart. Say what? Let us explain: Ola heeft de bekende ijshoorntjes met vanille-roomijs, chocoladesaus en nootjes on top geïnspireerd op mermaids! ‘Helaas kunnen we deze lente minder buiten zijn dan we gewend zijn. Daarom hopen we wat vrolijkheid en verfrissing te bieden voor de momenten in de tuin of op het balkon’, zegt Anne Schreuders van Ola. En dat is exactly what we need.

De nieuwe Cornetto ziet er superlekker uit met zijn paars-roze (!!) hoorntje, roze en witte ijs en zeesterretjes en miniparels on top. Waar dat dan naar smaakt? De Cornetto Mermaid bestaat uit ijs in de smaken framboos en matcha. Daaroverheen zit een frambozensausje en de schattje zeesterren zijn gemaakt van witte chocolade.

Eerder kwamen Venco en Redband al met schoolkrijt-ijsjes en drop-fruitduo-ijsjes. Check ze hier!

Wist je dat je ijsblokjes uit een zakje al je hele leven verkeerd gebruikt? 

Limited edition

En net als je denkt dat het niet leuker kan, vertellen ze er ook nog even bij dat er ook miniversies van zijn! Die hebben geen paars-roze, maar groen hoorntje (Hi, Ariel!) De mermaidijsjes zijn limited edition en zijn verkrijgbaar bij alle Ola-verkooplocaties voor €2,00. De mini’s zijn verkrijgbaar per pak van acht mini-Cornetto’s. Dus eh, als je moeder nog naar de supermarkt moest…

Look at this stuff! (Isn’t it neat…)

De gewone:

Cornetto Mermaid

 

Cornetto Mermaid

De mini’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen